Φωτογραφίες σοκ του 49χρονου Ελληνοκαναδού μέσα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Φωτογραφίες σοκ από τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδου με καταγωγή από την Κρήτη χρηματιστή, Εμανουήλ Κακουλακη, από παρέα πέντε Κρητικών στο Ηράκλειο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, προκειμένου να αναδειχθεί και να επισημανθεί η βαρβαρότητα που επέδειξαν απέναντι στο θύμα οι δράστες.

Δείτε:

Στο νοσοκομείο οικογένεια τουριστών μετά από άγρια επίθεση νεαρών σε μπαρ του Ηρακλείου

Τον 49χρονο που δέχτηκε επίθεση σε μπαρ επισκέφτηκε στο Βενιζέλειο η πρέσβης του Καναδά

Ο Εμανουήλ Κακουλακης, ένας επιτυχημένος χρηματιστής με ελληνικές ρίζες που ζει στο Μόντρεαλ, δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από παρέα Κρητικών, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε 6ωρο χειρουργείο και να του τοποθετηθούν 60 ράμματα στο κεφάλι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Ελληνοκαναδός

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής που βρίσκεται στο Ηράκλειο για διακοπές με την οικογένεια του, έκανε παρατήρηση σε μια παρέα Κρητικών μέσα σε ένα καφέ μπαρ καθώς ένας από αυτούς τον έκαψε το χέρι με το τσιγάρο του.

Η παρατήρηση αυτή φαίνεται να προσέβαλε τους Κρητικούς, οι οποίοι αντέδρασαν βίαια και ξυλοκόπησαν άγρια τον χρηματιστή μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Μετά την επίθεση, ο Καναδός τουρίστας μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Ελληνοκαναδός

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι δύο από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ κατά πληροφορίες αναζητούνται άλλοι δύο.

Ο Εμανουήλ Κακουλάκης συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί τον επισκέφθηκε η πρέσβης του Καναδά, δείχνοντας την υποστήριξη της καναδικής κυβέρνησης στον πολίτη της.

Η δήλωση του δικηγόρου του θύματος

Ο δικηγόρος του θύματος, Μανώλης Τρούλης, δήλωσε στο protothema.gr: «Όσοι έζησαν το περιστατικό έμειναν άναυδοι από την βαρβαρότητα της αναίτιας επίθεσης που δέχθηκε ο Ελληνοκαναδός πατέρας με καταγωγή από την Κρήτη για ασήμαντη αφορμή και μάλιστα μπροστά στα παιδιά του. Υποβλήθηκε σε 6ωρο χειρουργείο στο πρόσωπο και στο κεφάλι κατά το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε τραχειοστομία λόγω της σοβαρότητας των πολλαπλών τραυμάτων του. Από την βάναυση επίθεση της αγέλης των νταήδων, κινδύνευσε η ζωή του, ενώ όταν διαπίστωσαν ότι το θύμα τους είναι πλέον αναίσθητο και αιμόφυρτο τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τις συνέπειες αδιαφορώντας για την κατάστασή του. Οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση όλων των προσώπων που ενεπλάκησαν στην επίθεση. Αυτή η ανόητη και αδικαιολόγητη επιθετικότητα δεν βλάπτει μόνο ανθρώπους αλλά και υπονομεύει τις βασικές αξίες της κρητικής κοινωνίας μας. Είναι επιτακτική ανάγκη η κοινωνία να ενωθεί και να δράσει αποφασιστικά για να προστατεύσει τις οικογένειές μας και να διασφαλίσει ότι μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια. Η οικογένεια θα πράξει ό,τι είναι αναγκαίο για να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες και να στείλει έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ότι τέτοια συμπεριφορά δεν γίνεται ανεκτή από κανέναν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί